Gudstjenester

Viborg Baptistkirke

Gudstjenester

Søndag kl. 10.00 eller kl. 16.00 holder vi gudstjeneste præget af mødet med Gud gennem salmer, nadver, stilhed, bibellæsning, bøn og prædiken. Børn er meget velkomne og får deres egen lille tale. Der er også tid til stilhed, ro og fordybelse, øjeblikke hvor vi blot er stille.

Gudstjenesten er højtidelig på en afslappet måde. Vi forsøger hele tiden at binde hverdage og søndage sammen. Tro er noget, vi lever af og med i vores hverdag, ikke kun som søndagen.

Sådan har alle det naturligvis ikke. Nogle er på vej, søger og famler sig frem gennem troens spændende verden. Det er der også plads til.

Ofte er der mulighed for at nævne de ting, som man ønsker at takke Gud for eller bede om. Det kan være personlige problemer, sygdom eller andre vanskeligheder. I fællesskab løfter vi de ting frem for Gud, som du tynges af. Magter du ikke selv at bede, beder vi gerne for dig. Det er en god mulighed.

Efter hver gudstjeneste kan man slutte i vores hyggelige cafe, hvor vi får en kop kaffe sammen.

For de mindste er børnerummet klar med farver, legetøj, TV og andet sjovt.

Se gudstjenestetiderne i Viborg i kalenderen, og i hele landet på www.baptistkirken.dk

Familiegudstjenester

Vi synger enkle, glade og genkendelige sange, og vi oplever en af Bibelens mange spændende beretninger om Gud, dig og mig. Det er primært i børnehøjde, hvor børnene inddrages meget aktivt i gudstjenesten.

Husk pengene, for vi samler naturligvis også ind til de børn, der ikke har alt det, vi har.

Vi begynder kl. 16:00. Det varer knap 1 time

Dialoggudstjenester

Efter et lille oplæg drøfter vi vore tanker og spørgsmål til dagens tekst for sammen at komme tættere på, hvad Gud og bibelen siger ind i hver vores liv.